Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору, показав, яка дилема мучить його вранці. Кумедний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядько Жора частенько радує шанувальників новими фото та відео з життя, а також нерідко піднімає настрій курйозними публікаціями. На цей раз шоумен вирішив показати, яка дилема не дає йому спокою вранці.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, на відео Дядя Жора сидить на кухні, а перед ним пляшечка холодного пива. Артист дивиться на напій, підпираючи підборіддя та роздумуючи, як краще почати день – з пляшечки пінного чи чогось кориснішого та здоровішого.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Що ти на мене дивишся? Позитивного дня всім!", - підписав ролик Вадим Мичковский.

Реакція шанувальників була блискавичною. Багато хто посміявся, а дехто порадив гумористу не стримуватися і спустошити пляшечку.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."