Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги Сміху" Катя Нікітіна показала, як гумористи допомагають українським захисникам ще ефективніше очищати країну від російських окупантів. Кадрами артистка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна, як і багато українців, активно займається волонтерством, допомагаючи воїнам ЗСУ. Між добрими справами зірка встигає ще й займатися спортом, а також спілкуватися із шанувальниками у соцмережі, регулярно радуючи новими кадрами.

Катя Нікітіна, скріншот з відео
Катя Нікітіна, скріншот з відео

Так, цього разу Катя Нікітіна захопила новими фото і натомість показала, як гумор допомагає боротися з російськими окупантами. На кадрах артистка позує біля двох автомобілів, що їх передали військовим на передову. На транспорт вдалося зібрати саме завдяки гумору - хлопцям із "Improv Live Show" та проєкту "ХПЗП".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники зауважили, що тільки сильний народ може не падати духом і з гумором продовжувати виганяти ворога зі своєї землі.

"Наш Український Дух – наша сила", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягла свій "горішок" і спантеличила заявою: "Приїду додому, примушу працювати".

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" знайшла альтернативу дорогому відпочинку на курортах: замість Домінікани та Таїланду.