Прима-балерина та заслужена артистка України Катерина Кухар часто радує шанувальників будь-якими публікаціями у Instagram.

Нині, як виявилось, вона відкрила новий балетний табір у Європі. У Словаччині, Братислава, про що свідчить вказане місце розташування. На першу зміну приїхали 34 дитини від 5-9 класу та студенти 1-2 курсів, які пережили багато жаху від військових дій.

Олександр Стоянов і Катерина Кухар, instagram.com/stoianov_aleksandr
Олександр Стоянов і Катерина Кухар, instagram.com/stoianov_aleksandr

"Якщо немає дверей, ламайте стіни!", - пише Катерина Кухар у публікації.

Ця фраза, мабуть, чітко запам'ятається не лише учням, а й їхнім батькам та її шанувальникам. Прима-балерина розповідає, що війна забрала мир і спокій, плани на рік і два вперед, але єдине, що неможливо забрати - це бажання дати дітям краще.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Діти та викладачі приїхали з усіх куточків України та Європи для того, щоб зустрітися один з одним та поринути у звичне життя, поспілкуватися не телефоном. Катерина, батьки та викладачі хочуть, щоб наші діти продовжували розвиватися під мирним небом.

Катя Кухар. Фото: скрін youtube
Катя Кухар. Фото: скрін youtube

"Яка чудова ідея та її втілення зібрати дітей та викладачів у безпечному місці", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, чоловік Катерини Кухар із "Танці з зірками" розкрив свою жертву заради ЗСУ: "Майже півтора місяці шалених..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар із "Танці зі зірками" показала інший тимчасовий вимір: "Ми платимо надзвичайно високу ціну"

Знай.ua писав, Катерина Кухар з "Танці з зірками" розповіла, що вона безмежно сумує: війна змінила життя кожного українця