Популярна акторка та зірка серіалу "Свати" активно веде свою сторінку в соціальній мережі instagram. Вона ділиться шанувальниками подробицями свого особистого та творчого життя, своїми роздумами та відчуттями. За новинами від зірки стежать 707 тисяч підписників

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Як відомо, Анна досить глибоко переживає трагічні події, які сталися в Україні. Майже всі її колеги по серіалу "Свати" замість того, щоб підтримати у скрутні часі Анну, відвернулися від неї. Проте зірка не здається.

Нещодавно вона опублікувала нове відео в сторіс соціальної мережі instagram, в якому розповіла підписникам, що вона перестала соромитися свого співу. Вона на камеру зачитала реп, одну з пісень відомої української виконавиці Alyona Alyona.

Відео вона підписала так:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Сьогодні я вирішила, що не соромлюсь своїх співів у машині, ви маєте про це знати".

Варто зазначити, що подекуди Анна забувала слова пісні, проте вона з0ауважила, що вчила їх, як могла.

"Клянусь, Alyona Alyona, я вчила слова та стараюсь як можу", підписала наступне відео Кошмал.

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання і літо".

До слова, Анна Кошмал з "Сватів" потішила шанувальників домашнім фото сина: як він виріс.

Раніше ми писали, що зірка "Сватів" Анна Кошмал вразила кубиками преса і розкрила секрет ідеальної фігури: "Для тих, хто не знає".