Екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, а тепер більш відома як Tayanna, досить часто спілкується з шанувальниками в соцмережах та тішить їх не тільки творчістю, а й подробицями особистого життя. У Instagram на неї підписані 215 тисяч осіб

Проте, цього разу вона вирішила поспілкуватися зі Славою Дьоміним у програмі "Слава+".

Tayanna, скріншот: Instagram
Tayanna, скріншот: Instagram

Тетяна розповіла, що новину по війну вона Дізналася на Балі. В той час вона там перебувала зі своїм бойфрендом. Як вона згадує, в той день вона вела передачу про лікувальні трави, а їй пишуть, що в україні почалася війна. Спершу вона не повірила у те, що відбувається.

Потрапивши перед війною на Балі, зірка там вирішила залишитися. На питання Слави, чи вона там зараз перебуває зі своїм хлопцем, вона відповіла, що ні, вони вирішили розійтися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Tayanna розповіла, що в них був складний період, вони повинні визначитися що й до чого, поки роз'їхалася, проте вони продовжують спілкуватися.

"Надія завжди помирає останньою. Але коли ти питаєш у людини: "Ти мене кохаєш?", а людина каже: "Що таке кохання? В мене є до тебе дуже хороші, світлі почуття." Якщо важко сказати: "Я тебе кохаю", три слова - значить, його немає, того кохання", - сказала зірка.

Крім того, співачка розповіла Славі, що вона продовжує жити на Балі. Тетяна їздила до країн Європи, проте, там, де вона зараз - це саме дешеве місце, як за цінами на оренду житла, так і на харчові продукти.

"Однією з причин, чому ми тут залишилися жити, саме от ми з сином, тому, що тут набагато дешевше, ніж у Європі. В мене були ідеї переїхати, я була навіть у Польщі вже двічі, і на концертах була, і приїздила з сином разом, подивитися, як можна там жити - і тут набагато дешевше", - розповіла артистка.

Після того, як Тетяна роз'їхалася з бойфрендом, вона з сином та подругою знімає віллу за 4 тисячі доларів, на двох - це виходить по 2 тисячі. Також вона підкреслила, що це дешевше, ніж в Польщі.

Нагадаємо, Tayanna влаштувала затишний квартирник і зібрала трохи грошенят для українців, ще й Roxolana покликала: "Отримуйте насолоду".

До слова, TAYANNA розповіла, як її заарештували в Італії, Сергій Притула повівся, як дитина: "Ми потрапили на...".

Раніше ми писали, що Федишин, Tayanna та Барбір зізналися чи вірять їх діти в існування Святого Миколая: "Про дорогі подарунки некрасиво просити"