Багато українців уже не один місяць задаються питанням - де ж головний "ватажок" усіх вовчиць, відомий артист Олег Винник. Він не виходив на зв'язок вже довгий час і шанувальники встигли засумніватись у ньому, адже всі колеги співака відкрито засуджують війну та допомагають країні.

Після численних обговорень адвокатка Винника вирішила дати ексклюзивний коментар редакції ТСН. Вона зазначила, що новина про початок війни далася артисту нелегко і нагадала, в перші дні він навіть записував звернення до українського народу, де висловив чітку громадянську позицію.

Олег Винник, фото з Instagram
Олег Винник, фото з Instagram

За інформацією, Олег не став робити гучних заяв і красуватися, бо не хотів напоказ допомагати українцям, які постраждали через росію. Адвокатка розповіла, що Винник перебуває за кордоном, у Німеччині, де офіційно мешкає останні 20 років. У Берліні він проходить лікування, його здоров'я було підірвано ще до війни. Через це артистові навіть довелося скасувати декілька концертів.

За кордоном Олег Вінник був змушений звернутися до спеціалістів. Діагнозу адвокатка не повідомила, але зазначив, що лікування продовжується, оскільки були загострені моменти.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Олег Винник, фото з Instagram
Олег Винник, фото з Instagram

Винник допомагає українцям через свій благодійний фонд "Вовчиця", надсилаючи для ЗСУ автомобілі. Пошуком машин та їхньою покупкою співак займається особисто, а також стежить за процесом їхнього відправлення на всіх етапах в Україну, щоб усе було чесно.

Якщо коротко, Олег не розголошує інформацію про своє волонтерство, засуджує повномасштабне вторгнення росії та не бажає піаритися під час біди. Варто відзначити, Винник ніколи не давав концерти в рф.

Машини для ЗСУ від благодійного фонду Винника
Машини для ЗСУ від благодійного фонду Винника

Машини для ЗСУ від благодійного фонду Винника
Машини для ЗСУ від благодійного фонду Винника

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова знайшла причину, чому її чоловікові можна було виїхати за кордон: "Всім триндит"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова та Маша Єфросиніна схопилися за Олега Винника: "Навряд чи вийде взагалі"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним, як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити