Заслужена артистка України Катерина Кухар, не тільки прекрасна балерина, наставниця, вона активно веде свою сторінку в соціальних мережах та постійно на зв'язку з шанувальниками. За її особистим життям та творчістю стежать 332 тисячі підписників

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

Після благодійних гастролей за кордоном відома балерина взялася за підготовку навчального процесу. Як відомо, крім того, що вона танцює, Катерина викладає у хореографічному училищі.

Перед початком нового навчального року вона дуже турбується про майбутніх студентів, особливо, як вони будуть навчатися у Києві під час повітряних тривог. Вона навіть запропонувала перенести навчальний заклад в іншу країну. А поки зірка вивезла дітей на канікули у навчальний табір до Європи.

А нещодавно вона зробила нову публікацію в сторіс. Це відео кота, який товчеться своїми ніжними та пухнастими лапками, наче балерина. Катерина не втрималась та навіть припустила про розширення родини. У коментарі до відео Кухар написала:

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Не змогла пройти повз це відео... Цей кіт мав би жити в нашій родині)".

Кіт, скриншот: Instagram Stories
Кіт, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" знайшла, чим зайнятися дітям, поки бомби летять: "Ломайте стіни...".

До слова, чоловік Катерини Кухар з "Танців з зірками" розкрив свою жертву заради ЗСУ: "Майже півтора місяця скажених...".

Раніше ми писали, що Катерина Кухар з "Танці з зірками" показала інший часовий вимір: "Ми платимо надзвичайно високу ціну"