Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова поділилася подальшими планами розвитку своєї творчої кар'єри. Співачка ведучим у шоу "Сніданок з 1+1" зізналася, що активно працює над новим україномовним альбомом і готується до дуету з артистом Артемом Пивоваровим, який, за її словами, буде дуже "голосовим і глибоким". Вона заявила, що це буде щось особливе, і такої шанувальники її ще не бачили.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

"Мені ця трансформація дуже подобається, тому що я розуміла, що я дівчинка вже доросла. І тепер я точно знаю, куди мені рости", - зізналася Полякова.

Артистка хоче спробувати себе у важчому стилі та заспівати рок. Оля зазначила, що завжди була драйвовою та її тягнуло до цього напряму. Вона впевнена, шанувальникам сподобаються такі зміни у її образі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я вже сформувалася як вокалістка, тому в мене ґрунт, щоб зробити класну та круту музику. Я завжди хотіла трохи рок робити. Моїй аудиторії це зайде, тому що я, як завжди, співатимуть про людей" , - сказала зірка.

Більш того, першу пісню "Оля" із нового альбому артистка вже виконувала, коли виступала у метро.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова знайшла причину, чому її чоловікові можна було виїхати за кордон: "Всім триндить"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова виступила для військових у білосніжному пір'ї, немов ангел, що спустився з небес: "Є заради чого жити і боротися"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова особисто взялася за "промитих" росіян, щоб ті дізналися правду про війну: "На правильному шляху"