Марина Боржемська, колишня дружина боксера Узєлкова, поділилася новою публікацією зі своїми рідними та коханими, з якими продовжує перебувати в Ізраїлі, далеко від дому.

Жінка вже ділилася звідти безліччю фотографій, будучи біля моря, демонструючи свою шикарну фігуру, а також не обійшлося без сімейних знімків з дітьми. Зараз вона знову зняла момент разом з ними.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Наближаємо перемогу разом. Допомагаємо ВСУ💙💛 У нас попереду ще багато роботи. Як до перемоги, так і після. Немає часу на втому і жалість до себе. Працюємо💪🏻", - пише Марина Боржемська в публікації.

Всі вони постали перед камерою в сонцезахисних окулярах, але з капелюшками так не вийшло. Жінка виявилася без неї. Однак жодних деталей щодо того, як саме вона наближає перемогу над рашистами, Марина не надала. Хоча, можливо, вона займається волонтерством або ж відправляє кошти до різних фондів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Марина Боржемская, фото из Instagram
Марина Боржемская, фото из Instagram

"Сонячні, ніжні. Гарного відпочинку", "Ви такі красиві", "Гарнюні", - пишуть користувачі в коментарях.

Марина Боржемська відповіла лише одній людині, подякувавши за комплімент.

Нагадаємо, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися"

Як повідомляв "Знай.ua", красень ніжно зацілував колишню Узєлкова Боржемську закордоном - ексбоксерові таке і не снилося

Знай.ua писав, Марина Боржемська зізналася, чи залишиться назавжди в Ізраїлі з дітьми від колишнього Узєлкова: "Як мало потрібно для щастя"