Відомий український виконавець Володимир Дантес показав, як потрапив під обстріл під час прогулянки. Відео артист опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес веде активне життя та постійно радує шанувальників різним новим контентом на своїй сторінці у соцмережах. Артист не лише показує, що з ним відбувається, а й нерідко піднімає настрій кумедними публікаціями.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дантес показав кадри, які б опублікувало далеко не кожне публічне обличчя. Артист, перебуваючи в Ізраїлі та прогулюючись вуличками, потрапив під "обстріл". Ось тільки атакували його зовсім не зброєю.

На відео Дантес стоїть забруднений у голубиному посліді. Птах потрапив артистку в шию, на футболку та на руку. Співак стоїть, посміхаючись і показуючи на камеру, як йому прилетіло.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Дантес. Фото: скрін instagram stories
Дантес. Фото: скрін instagram stories

"А голуби на святій землі - це до святих грошей? Просто голубина дупа з відстані сантиметра атакувала мене", - розповів Дантес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння ".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого ховатися від війни: "Це дешевше, ніж у Польщі".