Український продюсер та режисер Нателла Крапівіна найбільш відома як "екс-представниця" Світлани Лободи, творець "Орла та Решки" та продакшн-студії TeenSpirit.

Зараз у Instagram Stories вона поділилася кумедною вигадкою від боку російських засобів масової інформації, що стосується популярної виконавиці і Тілля Ліндеманна.

Нателла Крапівіна, фото: Instagram
Нателла Крапівіна, фото: Instagram

"Який скандал! ЗМІ з'ясували, що Тілль Ліндеманн не має жодного відношення до Світлани Лободи і нібито їхньої спільної дочки Тільди, яку співачка народила у 2018 році. Пишуть, що Світлана завагітніла від одруженого бізнесмена, який покинув ще до пологів", - йдеться у публікації.

Але і це ще не все... виявилося, що, щоб не виглядати матір'ю-одиначкою, вагітний живіт Світлани Лободи нібито був "переданий" лідеру Rammstein. Для цього і було створено їхній роман. Ліндеманн нібито отримував по 150 тисяч доларів за кожен спільний знімок та мовчання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нателла Кропівіна, скріншот: Instagram Stories
Нателла Кропівіна, скріншот: Instagram Stories

І хоч Нателла Крапівіна та Світлана Лобода більше не "разом", між ними залишаються теплі стосунки. Наприклад, півтора місяці тому продюсер поділилася новою роботою співачки зі своїми шанувальниками.

Нагадаємо, Світлана Лобода заспівала українською і розповіла про зміни у своєму житті: "Краще пізно, ніж ніколи"

Як повідомляв "Знай.uа", експродюсер Лободи Нателла Крапівіна пояснила, як ця війна вплине на майбутнє дітей: "Лицарі без страху"

Знай.uа писав, Світлана Лобода зважилася на це тільки через 3 місяці і спровокувала рашистів: "Я не давала ніяких..."