Популярна співачка та "друга холостячка" Злата Огнєвіч активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі. Вона ділиться з ними не тільки творчими успіхами, а й своїми думками, переживаннями, відчуттями. Її акаунт нараховує понад 496 тисяч підписників

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Нещодавно у сторіс вона відверто зізналася, від чого їй гидко та моторошно. Перед цим вона, що днями гуляла з сестрою та побачила виставку згорілої техніки. Ьіля неї фотографувалися дорослі, а малеча лазила по цим залишкам.

Як відомо, в центрі Києва, на Михайлівській площі з кінця травня триває виставка розбитої техніки окупантів.

Зокрема вона говорить, що не розуміє тих людей, які фотографуються на фоні розбитої техніки окупантів. Від цього стає моторошно та гидко, там можуть бути людські задишки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Днями бачила згорілу техніку, а на фоні технік фотографуються дорослі, по ній плигають діти. Менні моторошно і гидко довитися на це все Сому це так приваблює людей?", - задається питанням Злата.

Також зірка підсумувала, що не розуміє, що в цьому прикольному та поставила собі таким питання:

"Може я чогось не розумію?"

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще"

До слова, Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч пишається батьком, який рятує поранених бійців і не соромиться своєї любові до Батьківщини: "Це не гріх"