Відома актриса популярних серіалів постійно на зв'язку з шанувальниками. На сторінці в соціальній мережі вона ділиться своїми творчими здобутками, подробицями особистого життя, мріями та думками. 707 тисяч підписників з нетерпінням чекають від неї новин

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

Цього разу у сторіс вона відповіла на питання стосовно продовження зйомок у росії серіалу "Свати". Як відомо, після повномасштабного вторгнення в Україну її майже всі російські колеги припинили спілкування з Анною.

Анна залишається в Україні, її, як і всіх інших, хто зараз залишився в країні, не покидає відчуття тривожності. Вона зізналася, що біля їх будинку навіть немає нормального укриття.

Також під час війни в неї інколи виникає відчуття апатії, а допомагає їй боротися з ним спілкування зі світлими людьми, спорт та навіть генеральне прибирання.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зі слів зірки, їй байдуже, що кажуть і що роблять в росії. Також у відео вона звернулась до шанувальників та сказала:

"Багато чуток розвелося. Я хочу, щоб ви знали одне - творці серіалу "Свати" - українці і режисер цього серіалу один - Андрій Яковлєв - він українець. Все, що вони там собі придумали..."

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Кошмал з "Сватів" потішила шанувальників домашнім фото сина: як він виріс.

До слова, Анна Кошмал із "Сватів" перестала соромитись та здивувала шанувальників: Alyona Alyona надихнула.

Раніше ми писали, що Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання і літо".