Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла, як від ракетного удару російськими загарбниками по Вінниці ледь не втратили життя близькі їй люди. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Оля Цибульська постійно тримає шанувальників у курсі більшості подій у своєму житті та регулярно ділиться яскравими фото та відео. На цей раз знаменитість поділилася вкрай невеселою інформацією.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, Оля Цибульська розповіла, що під час ракетного удару окупантами по центру Вінниці там знаходилися члени її команди. Обидва вижили, але дістали поранення. Співачка зізналася, що їй не вистачає ненависті, щоб описати, що вона відчуває до російських загарбників та всіх, хто їх підтримує.

Вінниця, фото: ДСНС
Вінниця, фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні 2 члени моєї команди постраждали від ракетної атаки росіян по будинку культури у Вінниці. Обидва отримали поранення і вижили, за що я дякую Богу. Однак загинув їхній колега, частина команди ROXOLANA зовсім молодий. Не вистачає ні слів, ні криків, ні ненависті". ", – поділилася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння ".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого ховатися від війни: "Це дешевше, ніж у Польщі".