Відомий український телеведучий Андрія Бєдняков отримав свою популярність завдяки тревел-шоу "Орел і Решка". Усі знають, що знаменитість родом із багатостраждального Маріуполя, який розбомбила російська армія.

Російські окупанти щодня викликають в українців дедалі більше ненависті. Ми відчуваємо образу за людей, які змушені були покинути свої будинки та бігти. Відчуємо злість за те, що агресори зруйнували гарні та перспективні міста. Ведучий проєкту Нового каналу "Де логіка?" Андрій Бєдняков, думаючи про окупантів, відчуває ненависть та байдужість.

Маріуполь. Фото: скрін youtube
Маріуполь. Фото: скрін youtube

"У мені борються дві ці емоції" , - поділився він в інтерв'ю Дмитру Гордону. - Ненависть я до себе не підпускаю, навідріз не хочу її відчувати. Вона є у багатьох, і зараз дійсно підбирається все ближче і ближче до мене, але я її відштовхую. Не хочу ненавидіти, тому що це спалює зсередини... Мені хочеться байдужості, чи що... Взагалі не хочу знати, що відбувається в тій країні... Вони живуть своїм життям, ми – своїм... Те, що вони зробили з моїм містом, я не пробачу їм ніколи. Ніколи!

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Андрій Бєдняков щодня дивиться новини, відео та фотографії про Маріуполь. Публікує все у себе в соцмережах і не може підібрати слова.

"Маріуполь - це біль. Я ніколи не думав, що може бути так боляче ", - каже телеведучий. - Маріуполь здорово розвивався. Не скажу, що він був одним із найкращих міст, але в перспективі міг би таким стати. Дуже багато робилося! Гарні парки, дитячі майданчики, ресторани. Гарні люди! І, коли в один момент у тебе це відбирають, стає гидко. Адже ти не вірив і не думав, що таке може статися, що на тебе може напасти сусідня країна."

Зруйнований Маріуполь. Фото: Youtube
Зруйнований Маріуполь. Фото: Youtube

Бєдняков зізнається, що головна мета зараз – зробити так, щоб ніхто не забував про Маріуполь. Для цього треба говорити, говорити та ще раз говорити!

"Не було й години, щоб не згадував своє місто , - зізнається Андрій. - І я не хочу, щоб забували про Маріуполь. Це неможливо! Не можна забувати! Зараз не в образу іншим містам, абсолютно ні, але це моє рідне місто, і я розумію, наскільки важливо нам усім пам'ятати, що Маріуполь – це українське місто. І там лишилися люди, які хочуть жити в Україні."

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" зізнався, що переживає найважчий період у своєму житті.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Орел і Решка" Андрій Бєдняков став на шлях Сергія Притули і разом з Усиком забезпечив Харків.