Українська співачка Злата Огнєвіч вразила, як учасниця найромантичнішого шоу "Холостячка". Крім того, вона активно веде власний блог в instagram, де розповідає не лише по своє особисте, а й творче життя. За її акаунтом стежить 496 тисяч підписників

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Не так давно в сторіс соціальної мережі вона відповідала на питання шанувальників та вирішила розвіяти чутка щодо її особистого життя. після того, як в неї не вийшло знайти в проєкті "Холостячка" того самого чоловіка, шанувальники намагаються домислити, хто ж насправді в її серці. Досить часто буває, що співачка навіть й натяку не дає, проте дехто фантазує на ходу, породжуючи чутки.

Так, Злата говорить, що її улюблена тема - це плітки. Вона каже що люди, які ніколи з нею не працювали в її команді, чомусь краще за співачку знають хто скільки отримує грошей, як проходять її тури та навіть що вона разом з командою їсть. А інколи Златі розповідають що за її спиною люди кажуть гидке та бридке.

Теж стосується і її стосунків з чоловіками. Вона каже:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Так, ніби в мене з кимось стосунки, п'ятим, десятим. А я в цей час одна вдома сиджу і думаю, блін, ніякого особистого життя".

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

До слова, Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч пишається батьком, який рятує поранених бійців і не соромиться своєї любові до Батьківщини: "Це не гріх"