В українського клубу "Шахтар" з'явився новий тренер. Це 35 тренер за історію існування ФК.

Ним став Ігор Йовічевіч, наставник з великим досвідом. Варто сказати, що цей тренер, попри своє хорватське громадянство, був готовий повернутися до України та працювати на благо свого іміджу та вітчизняного клубного футболу. Його мотиваційне звернення розмістили на сторінці клубу в Instagram.

Ігор Йовічевіч. Фото: скриншот Instagram
Ігор Йовічевіч. Фото: скриншот Instagram

Тренер зауважив, що одна з його основних задач - це створити, зліпити колектив. Бо один не є настільки сильний, наскільки всі разом.

Він заявив, що читає критику щодо свого призначення, в основному, через відсутність бразильців. Проте, на думку Йовічевіча, головне праця, щоденний вклад в команду який має дати результат. Він заявив, що вірить у команду та знає переваги кожного на полі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У мене є такий вислів, який підходить до нашого статусу. Ми – "Шахтар"! Потрібно увімкнути лампочку на касці та копати Ігор Йовічевіч.

Він зазначив, що щоденна праця дасть змогу довести самим собі, що все вийде.

Також тренер нагадав про виклики які стоять перед командою, це Ліга Чемпіонів. Ми маємо там бути, але для того, треба працювати дуже дуже самовіддано.

Моя повага до кожного з вас, повага один до одного на футбольному полі - і будемо сильнішими з кожним днем. завершив промову тренер

У коментарях також привітали тренера
"Браво Ігор ! Бажаю удачі ! Шахтар Чемпіон", "Тренер який розмовляє українською, то вже перемога", "Хорват як класно вивчив нашу Українську мову", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що колишній захисник "Шахтаря" Даріо Срна зізнався про стосунки з російськими футболістами.

Як повідомляв "Знай.ua" на Донбасі загинув колишній гравець "Динамо" та однокласник Шовковського Сергій Баланчук.

Також "Знай.ua" інформував, що Григорій Козловський розповів, що було дуже страшно, ракети впали поруч з нашим стадіоном.