Віктор Павлік, українській співак, благодійними концертами підтримує українців та захисників. Він також активно спілкується зі своїми шанувальниками у соціальній мережі instagram. За його творчим та особистим життям стежать майже 100 тисяч підписників

Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram
Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram

Нещодавно співак провів концерт для майбутніх військових - курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Варто зазначити, що у співака відмінний смак та потяг до прекрасного. Піл час виступу він не оминув увагою дівчат. Га своїй сторінці в соціальній мережі він опублікував фото з майбутньою льотчицею та підписав так:

"Провідав трохи з виступом курсантів і курсанток ! Особовий склад льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. 🙏❤️ Слава Богу за Вас, діточки !"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що у день виступу у його дружини Катерини Репяхової був день народження. Він приїхав з квітами до дому та поздоровив з 27 річчям дружину. Катерина трохи поглузувала у соціальній мережі з чоловіка та зауважила, що їй 28 років.

Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.

До слова, вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників.

Раніше ми писали, що Віктор Павлік показав, як любляче заціловує сина Михайла після розлуки: а от Репяхову тільки "сухо" цмокнув у губи.