Андре Тан - відомий український модельєр, який з початку війни змінив курс підприємств на пошиття бронежилетів для українських військовослужбовців.

Наразі чоловік поділився предметами, які почав вивчати, але лише після 24 лютого. Для нього наступні руйнування і той жах, який завдав росіян, стали поштовхом для розвитку, щоб розібратися з важливими речами до 50-річчя.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Наприклад, Андре Тан погано знав історію України.

"Я активно вивчаю її з періоду Київської Русі до підписання Конституції і далі. За час вивчення ще раз усвідомив, наскільки Україна є стародавньою і самобутньою країною", - пише модельєр.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Наступною темою вивчення стали інвестиції. Він зрозумів, що нерухомість є дуже ризикованим вкладенням. Банківський депозит також не є привабливою ідеєю. Тому Андре Тан задумався над фондовим ринком, щоби у старості були гроші, на які можна жити.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

І насамкінець, звичайно ж, політика. Бо до війни Андре Тан мало цікавився нею. А зараз щодня читає новини, включаючи закордонні ЗМІ, аби стежити не лише за тим, що відбувається у нашій країні, а й у всьому світі.

Нагадаємо, Андре Тан зізнався, що боїться залишитися на самоті з нереалізованими мріями на старості років: "Страх - це не слабкість"

Як повідомляв "Знай.uа", Андре Тан підказав українкам, як освіжити образ "привітом з минулого": "Жіночність – мотивація для чоловіків виграти війну"

Знай.ua писав, Андре Тан розповів про важку ношу, властиву кожному батькові: "Твориш нову людину"