Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Чоловік не зупиняється не один день, залишаючись на зв'язку із шанувальниками щодня. Нещодавно він фотографувався з Дашею Астаф'євою, Світланою Тарабаровою. А зараз демонструє просту істину щодо війни проти рашистів.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Ось і вся різниця! Додати нічого! #Українапереможе", - пише Юрій Горбунов у публікації.

На знімку продемонстровано два винищувачі. Одна українська, друга - російська. На першому, нашому, намальовано чотири танки. Бо літак виконував свої завдання виключно з військової техніки супротивника, який вторгся на нашу територію. Другий винищувач, рашистський, має малюнок чотирьох дитячих візків. Бо через нього гинуть малеча, як, наприклад, у Вінниці, 14 липня 2022 року.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy

"Про що там говорити, то нація дикунів, вони до нормального життя не здатні", "Вони все одно перекрутять навпаки! Це виродки та нечиста сила в людському образі", "Правду кажіть, Юро! , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов показав, як "вітають" росіян закордоном: "Невелика несподіванка"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов влаштував "бутерброд" з Дашею Астаф'євою та Тарабаровою: "Дякую за простоту"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов "проміняв" Осадчу на Тайру, врятовану з полону: "Про свої плани на майбутнє"