Популярна українська співачка Яна Шамаєва, сценічне ім'я Jerry Heil постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона ділиться в соціальній мережі подробицями свого особистого та творчого життя, її сторінка в instagram нараховує 238 тисяч підписників

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Цього разу у сторіс вона вирішила розповісти про ще одну мрію, яка з'явилась у неї за кордоном. Як відомо, через війну вона виїхала з України та разом з відомою реперкою Alyona Alyona дає благодійні концерти на допомогу Україні.

Зараз доля занесла її до Німеччини. Як раніше казала Яна, з початком повномасштабного вторгнення, вона мріє про те, щоб в Україні наступив мир. А ще вона мріє повернутися до академічного співу.

"Дуже сильно хочу повернутися до уроків вокалу, академічного. Тому, що все життя, у шкільні роки, студентські роки я займалася саме таким співом, арії та всі такі дела... Але коли випустилась з коледжу, пішла з хору перестала цим займатися, зайнялась кар'єрою. І так сумно, тому що скіли втрачаються", - каже співачка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Тому вона в Берліні шукає викладача або викладачку академічного співу.

Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories
Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories
Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Jerry Heil підтримала українців, заспівавши на всю Європу найвідомішу народну пісню: "Путін – ху*ло!".

До слова, Jerry Heil закохалася в саму себе і показала плюс маленьких грудей: "Красиві очі".

Раніше ми писали, що Jerry Heil підготувала потужну пісню про Україну з продюсером, який працював з Шер: "Putin go home"