Відомий продюсер та режисер Олександр Роднянський, який довгий час живе в Росії, хоча народився та виріс в Україні, прокоментував заяву співачки Лоліти Мілявської, про те, що її маму, киянку, штовхнули в спину націоналісти за російську мову, вона впала та забилася

Лоліта Мілявська. Фото: Instagram
Лоліта Мілявська. Фото: Instagram
Лоліта Мілявська. Фото: Instagram

Звернення він опублікував у власному блозі в ТГ-каналі.

Він почав з того, що співачка йому симпатична й недовіряти її розповіді у нього підстав не має, проте, як людина, яка довгі роки пожила в Києві, може сказати, що це скоріше виняток з правил.

"Так, в Україні, як і в будь-якій країні, є мерзотники. Але незрівнянно більше гідних людей. Але річ в іншому. Війна не між країнами, а між життєвими філософіями. Тоталітарна, консервативна та агресивна Росія не може допустити, щоб в Україні народилася вільна демократична держава", - написав він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він пояснив суть висловлювання співачки: вона ніби то отримувала від Росії та росіян так багато хорошого, що не може не співчувати їм під час війни. Попри безліч прекрасних людей, які живуть у її рідній Україні.

Роднянський закликав співачку не виправдовувати окупантів, які руйнують українські міста та вбивають мирних людей та написав:

"Підтримуючи агресію Росії в Україні, Лоліта, ви виступаєте на боці злочинців та вбивць."

Нагадаємо, Олександр Роднянський визнав, що російська культура самознищилася після Бучі: "Втратив дар мови".

До слова, росіянам спробували пояснити, як працює путінська пропаганда - режисер Олександр Роднянський не зміг стримати емоцій.

Раніше ми писали, що забула звідки родом: українці змішали Лоліту з брудом за те, що підстилалася під путіна