Український співак Вадим Олійник у минулому був учасником дуету "ДіО.фільми" з Вовою Дантесом. У такому складі артисти навіть здобули перемогу на "Фабриці Зірок - 2". Зараз він займається сольною кар'єрою, активно розвиває акаунт у соцмережі Instagram і має близько 70 тисяч підписників.

Вадим Олійник із сумом повідомив, що його друг, звукорежисер Євген Коваленко залишив цей світ через жорстокість та підлість російських окупантів. Молодий хлопець помер у Вінниці, куди ворог випустив свої ракети. Олійник розмістив кілька фотографій з хлопцем.

Скріншот із Instagram, Вадим Олійник
Скріншот із Instagram, Вадим Олійник

Музикант зазначив, що Євген був дуже гарною людиною і завжди приходив до нього на допомогу. Більше того, хлопець прийняв сміливе рішення залишитися в місті, в Будинку офіцерів, тому що був дуже відданий своїй справі.

"Він був дуже крутим хлопцем. Згадую і плачу... Ти ніколи мені не відмовляв, навіть коли був дуже зайнятий... Лети Жека, нам буде тебе не вистачати. RIP", - написав Вадим Олійник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто зазначити, що із загиблим звукорежисером також працювала співачка ROXOLANA. Хлопець був учасником її команди та його смерть дуже засмутила багатьох знаменитостей.

Нагадаємо, Андрій Хливнюк із "Бумбоксу" вразив українок у саме серце романтичним жестом: "Все просто"

Як повідомляв Знай.ua, Дантес потрапив під "обстріл" під час прогулянки: "Голубина дупа атакувала"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Кошмал про продовження зйомок у росії серіалу "Свати": "Я хочу, щоб ви знали"