Донька Ірини Горової Наташа є активною користувачкою соціальних мереж. На її акаунт в instagram підписані 28,5 тисяч осіб. Вона ділиться з підписниками подробицями свого особистого життя, спогадами, думками та міркуваннями

Наташа Горова, скриншот: Instagram
Наташа Горова, скриншот: Instagram

Цього разу дівчина опублікувала на своїй сторінці чорно-біле фото на фоні морського узбережжя. Видно, що своїм силуетом дівчина закрила сонце, тому можна побачити дише обриси її фігури.

"У цьому світі недостатньо темряви, щоб загасити світло маленької свічки", - підписала фото вона.

Вона подовжує свої роздуми на тему війни та називає її темрявою, а потім каже про запалену свічку серед мороку та каже, що скоро її світло переможе темряву назавжди.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"141 день темряви для українців. Кривавої, жорстокої темряви. Але знаю, що десь посеред мороку є запалена свічка. Свічка надії на нашу перемогу. І дуже скоро її світло затьмарить темряву на-зав-жди", - пише Наталя.

Потім вона говорить, що чорна смуга завжди змінюється білою й настане день перемоги:

"Після кожної ночі наступає світанок Чорна смуга зміняється на білу Я вірю, що настане ранок І мама розбудить дитину Не від звуків ракет та ударів Не від нічних кошмарів А маленьким подарунком Своїм поцілунком Та словами: "Ми це змогли. Ми перемогли."

Шанувальники були вражені до глибини душі роздумами дівчини, у багатьох не вистачило слів, тому ставили сердечка, а декому захотілось її обняти:

"Я обіймаю тебе 🤍🌻", - написано у коментарі.

Нагадаємо, названа донька Потапа Наташа Горова провела екскурсію власним тілом: "Ось це бабуся буде".

До слова, названа донька Потапа показала свого рідного батька: копія чоловіка Насті Каменських.

Раніше ми писали, що названа донька Потапа Наташа Горова зворушила фото з вагітним животиком.