Наташа Горова-23-річна донька колишньої дружини виконавця Потапа Ірини Горової. Молода дівчина активно веде свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 30 тисяч осіб.

Наташа часто розміщує фото і відео з особистого життя, присвячуючи шанувальників в найвідвертіші і сімейні моменти, показуючи себе справжню. Цього разу вона поділилася серією знімків своїх татуювань, яких на її тілі вже 50.

На тілі Наташі зображені різні малюнки: плюшевий ведмедик, написи в перекладі з англійської "немає ризику, немає історії" і "так далі" і спокусливий жіночий рот з чупа-чупсом. Наташа показала шанувальникам лише малу частину своїх татуювань, а що ще ховається під одягом 23-річної дівчини, залишається лише гадати.

Користувачі соцмережі оцінили татуювання і засипали Наташу приємними компліментами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що названа донька Потапа Наташа Горова показала всю свою велику сім'ю в зборі: "Під час прогулянки"

Нагадаємо, названа донька Потапа Наталія Горова взяла на руки улюбленого хлопчика: "Такі кайфові"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Горова дала волю емоціям поруч з Жаном Беленюком: "Серце починає битися частіше". Колишня дружина Потапа знайшла собі зоряну компанію в День Незалежності.

Також портал Знай.uа писав, що названа донька Потапа Наташка Горова розповіла про свої тату: ""ілуй"