Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва розмістила серію чарівних знімків у білому образі, зроблених перед благодійним футбольним матчі у Бельгії, в портовому містечку Антверпен. Співачка на заході виконала гімн України, наповнивши потужною енергією всіх гостей.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

Як зізналася зірка, цього разу вийти на публіку їй було особливо важко, адже в рідній країні відбуваються жахливі речі, а винні у всьому російські окупанти. Артистку переповнювали емоції, на відеозаписі з виступів вона ледве здержувала сльози.

Шанувальники подякували Дорофєєвій за надану допомогу та підтримку Україні, а ще високо оцінили її ідеальний зовнішній вигляд та вимову української мови. Загалом, розхвалили з усіх боків.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва сяє від задоволення та поділилася радісною новиною: "Я знайшла свого переможця!"

Як повідомляв Знай.ua, психолог Жельветро розкрив, що могло врятувати шлюб Дорофєєвої та Дантеса: "Вибір за вами"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва показала, як "розважається" на підлозі без Михайла Кацуріна та Дантеса: аж груди вилазять назовні