Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Jerry Heil разом зі своєю вірною подругою та колегою Alyona Alyona вже за традицією долучилися до благодійних справ за кордоном.

На цей раз у Берліні вони відвідали місце, де збираються аптечки для бійців із ЗСУ. Дівчата на деякий час перетворилися на волонтерів та допомогли великій команді.

Скріншот із Instagram, Jerry Heil
Скріншот із Instagram, Jerry Heil

Більше того, кожна з них склала аптечку невеликі бонуси від себе. Альона залишила для військових стікер з автофрафом, а ось Яна другу зарядила своєю любов'ю. А ще співачка зустріла у волонтерському центрі свою землячку, дівчину з Василькова, і була дуже рада такій зустрічі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Працьовитість наших волонтерів вражає! Вони тут днюють і ночують.. Єднаймося та допомагаємо й надалі, хто чим може! Хто репостом, хто донатом, хто добрим словом 💙💛 " - написала Jerry Heil.

Шанувальники розхвалили зірок за їхні старання та адресували безліч компліментів.

Коментарі - instagram.com/thejerryheil/
Коментарі - instagram.com/thejerryheil/

Коментарі - instagram.com/thejerryheil/
Коментарі - instagram.com/thejerryheil/

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil приємно вразила молитвою у каплиці біля Берлінського муру: "Несподівано, але дуже потужно"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil показала, як змінилася за 6 років: співачку не впізнати під час війни

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil та Alyona Alyona запустили волонтерське шоу "Орел і Решка" на "бомжах": "І пляшки з грошима ми не ховаємо, а здаємо"