Дочка відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець показала, як розважається із друзями. Ролик Маша Кравець опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

19-річна Маша Кравець попри юний вік уже має багатотисячну армію шанувальників. Так, на сторінці в instagram у неї майже 14 тисяч передплатників. Вона регулярно радує їх новими фото та відео, показуючи, що відбувається у її житті.

Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram
Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram

Так цього разу дочка Олени Кравець показала, як весело проводить час зі своїми друзями. На відео дівчинка позує у стильному образі - у приспущених джинсах, топі та з рожевими навушниками. Маша тримає в одній руці склянку з напоєм, яким рятується від літньої спеки, а в іншій закуску.

Маша Кравець. Фото: скрін instagram stories
Маша Кравець. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Ммм", - вкрай лаконічно та задоволено реагує Маша, скуштувавши ковток охолоджуючого напою, який за кольором нагадував темне пиво чи квас.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."