Відомий український музикант Коля Сєрга у компанії хоп-хоп виконавця Yarmak вирушив на передову на допомогу воїнам ЗСУ. Про це артист розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга продовжує служити у лавах ЗСУ та робити добрі справи для рідної країни, зокрема артист часто виступає перед воїнами, щоб підняти їм бойовий дух та дати відпочити від війни. При цьому він не забуває про шанувальників і регулярно радує новими кадрами, на яких показує, що відбувається у його житті.

Коля Серга. Фото: скрін youtube
Коля Серга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Коля Сєрга повідомив, що їде на Схід України із важливим завданням – підтримка воїнів ЗСУ. Компанію музикантові складе Yarmak і ще ціла команда, що складається з ще одного музиканта, фотографів та водія.

"Сьогодні командування відправило Культурний Десант на Схід. У списку міст цієї поїздки – Краматорськ, Бахмут, Покровськ, Павлоград та Слов'янськ. Там наші хлопці, які захищають нашу батьківщину та яким необхідне морально-психологічне розвантаження", - поділився Коля Сєрга.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Музикант пообіцяв бути на зв'язку із шанувальниками, а після повернення розповісти багато цікавого.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Коля Сєрга та Даніель Салем озброїлися до зубів і вирушили на небезпечне завдання: "Культурний десант".

Також наш портал інформував, Ірина Білик наповнила новим змістом легендарну пісню, яку колись виконувала разом із Кузьмою Скрябіним.

Крім того, ми писали, Олександр Педан з юною красунею показав, як гріти попку в пісочку: "Займатися можна в будь-яку".