Відома українська актриса театру та кіно, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком. Яскравим знімком знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал намагається бути постійно на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео з життя. На цей раз зірка показала, які розваги перебуває для себе в ці нерадісні дні.

Анна Кошмал. Фото: Youtube
Анна Кошмал. Фото: Youtube

Так, Анна Кошмал розповіла, що побувала на тренуванні з колегами з цеху, серед яких були Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна та багато інших. Кошмал зізналася, що така зустріч її дуже порадувала та принесла користь організму.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Сьогодні ми тренувалися всі разом із крутою метою! Я отримала такий заряд енергії та позитиву, зараз це так важливо і цінно для нас усіх. Дякую всім, хто приєднався і задонатив, дуже рада була сьогодні всіх обіймати! Давайте бачитися частіше!", - підписала публікацію актриса

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання і літо".

Також наш портал інформував, "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях, яка під час війни повернулася до України, у прозорому вбранні показала своє "заспокійливе".

Крім того, наш портал повідомляв, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".