Відома українська співачка Аліна Гросу вирішила поділитися з шанувальниками особистим та розповіла, який тип чоловіків їй найбільше подобається. Про це вона розповіла у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу має багатотисячну армію шанувальників і нерідко підігріває інтерес до себе новими яскравими знімками та відео з особистого життя та професійної діяльності. Після початку повномасштабної війни зірка почала рідше радувати новими публікаціями, але зв'язок із шанувальниками періодично підтримує.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Аліна Гросу, можливо, і жартома, але розповіла про особисті переваги в чоловіках. Зірка показала свого племінника, що сидячи на дивані з апетитом уплітає ягоди. У підписі до відео вона зазначила, що обожнює хлопців із гарним апетитом. Як широко поширюється її слабкість до цього типу чоловіків – невідомо.

Племінник Гросу. Фото: скрін instagram stories
Племінник Гросу. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Люблю хлопців із добрим апетитом. Мій племінник", - підписала відео Аліна Гросу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."