Українська телеведуча Маша Єфросиніна в останньому випуску шоу "Дорослі дівчатка" заявила, що поки що не переходитиме на українську мову, адже їй важко дається жартувати та висловлювати думки нею.

Після цього в українській спільноті стався розкол: хтось розумів Машу, а хтось вважав за неприпустиме спілкування мовою ворога.

Нині Єфросиніна дала інтерв'ю Надії Матвєєвій, де з легкістю перейшла на українську мову, чітко висловлювалася та заслужила безліч компіментів від українців.

Надія Матвєєва, фото: Знай.ua
Надія Матвєєва, фото: Знай.ua

Маша поділилася з Надією тим, що в перші місяці війни зовсім не могла нічого робити, все в неї було як у тумані, а свої перші звернення він записувала під звуки бомбардування.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли почав цей завісу відходити, я почала озиратися навколо і бачити людську агресію і українців теж. Березневі та квітневі звернення подивилося понад 100 мільйонів людей і тепер я читала про себе все. І про те, куди я повинна піти і про те, як я повинна здохнути. Єдине, що може завадити нам перемогти - це те, що всі пересруться до перемоги" , - з образою каже Єфросиніна.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Маша закликає українців не лише збирати гроші для військових і постраждалих, але ще й бути добрішими і терпимішими один до одного, бо це бомба сповільненої дії.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна похвалилася, як її приємно порадував найдорожчий чоловік.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна поки що відмовилися від української мови: "Ми її вчимо, але вам буде нецікаво".