Українська телеведуча Маша Єфросиніна дала інтерв'ю Надії Матвєєвій в рамках проєкту "Все буде добре. Неймовірна правда про українців".

Зазначимо, що незважаючи на свої переконання, що вона погано спілкується українською мовою, зараз Маша видала феноменальну промову та заслужила на компліменти від українців.

Окремо, телеведуча, яка родом з Керчі, попросила українців бути добрішими і терпимішими один до одного.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Також, Маша Єфросініна поділилася тим, що всі стани, які переживають зараз українські жінки та реакції на події – це нормально. Адже й у неї самої були проблеми із дітьми під час війни.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"У Нани було тотальне заперечення. Ось їй 18 років і у неї був протест. Пам'ятаєш нас у цьому віці, коли батьки говорили не можна? Собі скажіть, все мені можна, подзвоніть мені у жовтні... Саша, як дитина, ми його вдома називаємо П'ятачок, тому що "А чому?", "А коли?", "А якщо бомба зараз впаде?" і це вимагало більше зусиль, тому що, коли треба було йти в укриття, ми не могли його розбудити... Я його під руки хапала, Тимур за ноги і ми несли його, як килим. Організм дітей відрубався. Нана взагалі казала, що спускатися не буде... У нас почалися сварки, страшні нервові зриви, ми всі плакали ...",- згадує Єфросиніна.

Маша Єфросініна. Фото: скрин відео
Маша Єфросініна. Фото: скрин відео

Телеведуча переконана, що якщо вам погано, якщо сльози течуть, якщо є апатія, якщо ви почуваєтеся, як у ямі, то не гнобіть себе за це. Ви не людина з відхиленнями. Ви нормальна людина, якщо хочете повити, поридати чи криком вигнати дітей із кімнати.

"Єдина зброя, яка діє проти вас цілодобово - це стрес, так що навчитеся приборкувати його" , - підсумувала Маша.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги" .

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна похвалилася, як її приємно порадував найдорожчий чоловік.