Дмитро Шепелєв дуже сподобався українцям, особливо після його участі в шоу "Розсміши коміка", як ведучий.

Багато жителів нашої країни сумували разом із Дмитром, коли померла його дружина та мати його сина співачка Жанна Фріске. Так, тоді телеведучий отримав частку жалості та співчуття від народу України, але ось коли настала черга відповіді, то Шепелєв вважав за краще мовчати.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске, скріншот: YouTube
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске, скріншот: YouTube

У день коли російська рамія обстріляла Вінницю, де загинуло в тому числі троє дітей, 39-річний Дмитро Шепелєв виклав пост у соціальній мережі з глузуванням про смерть.

"Мати і дитя умиротворено спостерігають за потопаючим" , - підписав кадр Шепелєв.

Телеведучий під потопаючим мав на увазі рятувальне коло, яке хлюпалося в морі на тлі, але українці таких жартів не оцінили.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Пост Дмитра Шепелєва
Пост Дмитра Шепелєва

"А в Україні сьогодні вбили дівчинку, просто в колясці... Просто на прогулянці з мамою...", "МАТИ І ДИТЯ... сьогодні у Вінниці вбила рашистська ракета і вони вже нічого не спостерігають...", "Стає страшно від того, що така людина як Ви, мовчить… біль", "Мати і дитя спостерігають мовчки, як рашисти вбивають мирних жителів України, просто діток, ні в чому не винних діток…"...

Нагадаємо, що Дмитро Шепелєв викреслив покійну Жанну Фріске з життя і виїхав із Москви.

Раніше ми повідомляли, що сестра Жанни Фріске оголосила про вагітність через 7 років після викидня.