Відомий український телеведучий та шоумен Олексій Дурнєв, який займається авторськими проектами на YouTube та знімає розважальний контент для своїх шанувальників, також є активним користувачем соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 870 тисяч осіб.

Олексій Дурнєв зняв новий та ексклюзивний випуск свого розважального шоу, де він дивиться Insta Stories промитих пропагандою росіян. Тільки цього разу він дістався до додатку для знайомств Tinder, і покликав на зйомку популярну блогерку із села Євтух, співачку Астаф'єву та журналістку Рівчаченко, що служить в ЗСУ.

Ось у такому складі вони розглядатимуть анкети рашистів, які в окупованих містах шукають українських дівчат для побачень.

Багато фанатів заявили, що дуже чекали на новий випуск, а гості Дурнєва особливо їх порадували. А ще артиста розхвалили за гарну українську мову та за те, що він дарує всім позитив у такий важкий час.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/
Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/

Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/
Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/

Повний випуск уже можна глянути на YouTube.

Раніше ми писали про те, що Олексій Дурнєв здивував можливостями української мови: "Знаєте, що таке гра у притулу?"

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Дурнєв готовий особисто забрати життя у путіна, а якщо не вийде, то гарненько відмутузити: "Зі старим впораюся"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва пристрасно вигнулась на сцені у відвертому вбранні: "Не треба зраджувати"