Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" та "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями та розповідає про своє життя відданим шанувальникам у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Григорій Решетник повідомив українцям неймовірну новину - телеканал СТБ почув їхні благання і готовий показати новий сезон легендарного "Холостяка" з Алексом Топольським. Раніше телеведучий проводив опитування, чи хочуть глядачі повернення романтичного проекту, і зібрав 69% позитивних відгуків.

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

Артист був приємно здивований, побачивши такий ажіотаж серед шанувальників і заявив, що нову історію кохання вони побачать вже цієї осені. Сезон мав вийти навесні, але через повномасштабне вторгнення рф прем'єру довелося перенести.

"Справді, ми зняли такий крутий сезон 🌹 І я мрію, що цієї осені ви таки побачите його на Стб!" - написав Ґрат.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Шанувальники з великою радістю відреагували на цю новину і заявили, що дуже чекають виходу шоу на телеекрани.

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Дмитро Черкасов показав Григорію Решетнику, як путін мало не відібрав у нього життя: "Летіло 20 ракет"

Як повідомляв Знай.ua, перший "Холостяк" Макс Чмерковський зізнався Решетнику, як він потрапив під обстріл: "Довелося пожертвувати..."

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник, Катерина Нікітіна та інші зірки просять про помсту для росії після обстрілу Вінниці: "Кара Божа та ЗСУ чекає на них"