Катерина Осадча - відома українська телеведуча та журналістка, яка зараз поділилася кількома думками в Instagram Stories, демонструючи популярний останні кілька днів сюжет із російського Youtube.

В інтернеті з'явився ролик російської блогерки Ірини Шихман, яка показала родичів убитого російського солдата на війні в Україні. Вони скаржаться, що їм не виплатили компенсацію за його смерть, проте всіх користувачів залучило не це. А зміст одного із кадрів.

Катя Осадчая, фото: Instagram
Катя Осадчая, фото: Instagram

[quote author=""]"Окупант удобрює землю, але холодильник встиг відправити. Мародери та вбивці. Нема чого скаржитися. Бідні без компенсації? Але ж з холодильником, який подолав 5000 км", - пише Катерина Осадча.

І справді, про це стає відомо завдяки наклейці з гарантією, підписаною українською мовою.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Український холодильник у росії, скріншот: Youtube
Український холодильник у росії, скріншот: Youtube

"Потрібно тепер провести розслідування, взяти номер холодильника, пробити хто його купував і де, і взяти інтерв'ю у людей, хто і як у них вкрав холодильник", "Це не репортаж про несправедливість та нещасну сім'ю. Це репортаж про холодильник", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча пережила кошмарний сон наяву, але українців цим не здивувати: "Можна так?"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча відшукала льотчика, який випустив ракети по Вінниці - можна прийти в гості: "Далі лише фантазія"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав відмінність рашистського винищувача від ЗСУ після Вінниці: "Додати нічого"