Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

У соціальній мережі Instagram він періодично ділиться болем, що стосується рідного Маріуполя, повністю знищеного рашистами. Також під час евакуації загинула його мама, знищені усі спогади. А зараз Андрій заговорив про інше місто, не менш важливе в рамках повномасштабної війни проти рашистів. Йдеться, звичайно ж, про Херсон.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

"Стою чекаю на херсонський кавун. Постав лайк - підпали пукани загарбникам", - пише Андрій Бєдняков.

І справді, кожен сподівається і вірить, що звільнення Херсонської області відбудеться якнайшвидше. Однак це справа ЗСУ, їх аж ніяк не потрібно підганяти, щоб не зашкодити ходу операції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

"У Маріуполь чекаю привезення до оптового ринку", "Ми всі чекаємо! І також на Мелітопольську черешню та Бердянську креветку", "Сподіваємося, що недовго чекати – незабаром високий сезон кавунів!", "Займаю чергу за вами. Вірю в наші ВСУ . І що скоро обов'язково спробуємо солодкі та смачні херсонські кавуни" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков показав хлопчика з Вінниці, якого вбила російська ракета, як і маленьку Лізу: "Високоточні б**ть"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" благає про допомогу, українці не повинні забути: "Не в образу іншим містам"

Знай.ua писав, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" зізнався, що переживає найважчий період у своєму житті: "Стану сильніше"