Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова в новому пості заявила, що через нинішню ситуацію в країні кожен українець потребує допомоги, хоч багатьом і ніяково зізнатися в цьому. Вони думають, що деяким землякам у тих самих окупованих містах набагато гірше і немов знецінюють свої почуття.

"Хтось може говорити про свій біль, хтось не може. Хтось прийме допомогу, а комусь важко", - додала Горбачова.

Коментарі - instagram.com/gorbachovaolga/
Коментарі - instagram.com/gorbachovaolga/

Дружина продюсера підкреслила, що своїм здоров'ям нехтувати не можна і якщо є потреба, варто без зволікань звертатися до психотерапевта, адже думка про те, що до них приходять лише хворі люди це лише стереотип.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"До речі, війна - це страшна хвороба. І так, ми хворі і травмовані, як ніколи 😥", - заявила Ольга.

Шанувальники повністю погодилися зі словами співачки та заявили, якщо деякі не можуть впоратися з психологічними проблемами самостійно, потрібно обов'язково і без соромів звернутися до фахівця.

Коментарі - instagram.com/gorbachovaolga/
Коментарі - instagram.com/gorbachovaolga/

Раніше ми писали про те, що Горбачова заявила, що напівголий Узєлков може допомогти українцям, але забула, як він образив свою колишню Боржемську: "Аб'юзер"

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова вирішили допомогти людям плакати: "Розділити горе"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Горбачова заявила, що українці змогли пізнати справжнє кохання тільки з початком війни: "Ми і не знали..."