Відомий український ведучий, зірка Нового каналу та блогер Олександр Педан має велику армію шанувальників, яку частенько радує цікавими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч людей.

Олександр Педан похвалився успіхами своєї старшої 17-річної доньки Лєри. Вона закінчила гімназію з особливою відзнакою - золотою медаллю, і щасливий батько заявив, що дуже пишається цим. Артист також зізнався, що за всі шкільні роки він із дружиною рідко допомагав дівчинці і вона справлялася з усім сама, тому заслуга за медаль її повністю.

"Для нас із дружиною ці 11 років пройшли дуже легко, ненав'язливо й в кайф. Хочеться подякувати вчителям в школі за працю та рівень викладання і, звісно, Лері, тому що вона завжди прагнула вчитися, любила це і по-дорослому вміла", - додав Олександр.

Педан з донькою, фото з Instagram
Педан з донькою, фото з Instagram

А ось через війну Лєра була позбавлена ​​нормально випускного з усіма його традиціями і навіть не танцювала вальс на останньому дзвінку. Але навіть незважаючи на сумний факт, Лєра успішно закінчила цей етап свого життя і зараз її чекає нелегкий вибір майбутнього університету.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Хоча із цим батько їй трохи допоміг. Завдяки їхньому спільному проекту УніверCheck вони виділили переваги кожного ВНЗ. Попереду на Леру ще чекає національний мультипредметний тест і вступна кампанія.

"Бажаю його скласти на найвищі бали й визначитися з університетом та вступити саме туди, куди хочеться. А ми з мамою допоможемо всім, чим можемо", - написав Педан.

Раніше ми писали про те, що Олександр Педан з юною красунею показав, як гріти попку в пісочку: "Займатися можна в будь-яку"

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Педан з донькою Лєрою опинився в епіцентрі у Вінниці: "Там усі..."

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Педан тяжко пережив розлучення з дружиною Інною, не кожен витримає: "З'явилася донька, я не усвідомлював..."