Ольга Фреймут, відома в Україні виключно телепередачею "Ревізор", як виявилося, розбила Сергію Притулі серце.

Це обговорювалося ще у 2018 році на телепередачі під назвою "Оля". Там обличчя одного з найбільших гуманітарних фондів не стримувалося, щоб розповісти про свій біль.

Ольга Фреймут та Злата Мітчелл, фото: Instagram
Ольга Фреймут та Злата Мітчелл, фото: Instagram

— Про материнство Притула не жартує, доки я була в декреті і народила дітей. До речі, ти за мене повторював... у мене дочка народилася, за місяць у нього народилася. Притула писав таке: "Но по-человечески искренне советов за Олю, которая после ряда не совсем ярких ТВ-проявлений обрела себя в материнстве".

— Ти помітила, який я політкоректний? Як я твою роботу добре назвав "не совсем яркой".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

— Але ж я повернулася, тому я на твоєму місці була б справжнім.

— Ти як повернулася, так і можеш піти. Ми вже проходили. Жінка, яка говорить "Не ходіть іншими каналами", пішла на інший канал. Там сказала: "Не ходіть іншими каналами". І повернулася на той самий. Я вважаю, що це треба записати десь.

— А чому це в тебе так болить?

— У мене це болить, і я скажу, чому це болить у мене.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Виявилося, що ця історія розпочалася 16 грудня 2013 року. Тоді Оля Фреймут запевнила Сергія, що вона залишається на телеканалі, і вони зможуть зняти дуже крутий сезон "Хто зверху?". Проте за кілька місяців виявилося, що жінка пішла на "1+1".

Ти зрадила мені, Фреймут ...

— Пробач мені, будь ласка

— Ти всадила мені в серце кілок...

У цей момент можна побачити їх ніжний поцілунок на камеру.

@my.mood_2

Как то Серёжу жалко... #ольгафреймут #сергейпритула #хтозверху #бывшие #любовь #рекомендации #реклиендации❤️ #хочуврек #fyp #fup #recommendations

♬ im stolen - 🖇итс сэд вайб🖇

Нагадаємо, Сергій Притула різко відповів іноземним журналістам , які засуджують збирання грошей на зброю дітьми: "Вони роблять чудеса для ЗСУ"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Фреймут довго не "прокидалася", поки 16-річна дочка Злата прожила удар по Вінниці.

Знай.uа писав, Олександр Педан важко пережив розставання з дружиною Інною, не кожен витримає: "З'явилася дочка, я не усвідомлював..."