Український танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма вшанував пам'ять своєї колеги Руслани Писанки, яка померла від тяжкої хвороби.

Яма поділився теплими фотографіями із Русланою на знімальному майданчику шоу "Твій день". Актриса театру та кіно Руслана Писанка радісно посміхається разом із Владом та третьою ведучою.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Влад Яма висловив свій жаль про смерть актриси та телеведучої. Він згадує "Танці зі зірками", де проходив перші зіркові проби саме з Русланою Писанкою. Також танцюрист розповідає, що вона справді чудово танцювала, легко та невимушено, будучи прикладом для інших жінок.

Влад Яма пише, що через 15 років вони з Русланою знову зустрілися та провели понад 70 прямих ефірів у програмі "Твій день". Танцюрист аплодує такій талановитій та щирій Руслані Писанці.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

"Але ж ми могли бути парою. Так, мої перші танцювально-зіркові проби проходили саме з Русланою Писанкою. Потім ми змагалися і ти зовсім здорово танцювала. Легко і невимушено. Надихаючи мільйони жінок", - пише Влад.

Нагадаємо, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма зізнався, що через війну почав часто зриватися: "Складно стримати агресію"

Як повідомляв "Знай.uа", Влад Яма похвалився ідилією в сім'ї: "Гарні та щирі"

Знай.ua писав, Влад Яма з "Танців з зірками" нафарбував обличчя і згадав, як пустував з Олею Поляковою: "Помилки молодості"