Нещодавно уродженка Одеси співачка і телеведуча Регіна Тодоренко вдруге стала мамою. Дружина Влада Топалова народила сина, якого вони називають Мир.

Незвичайне ім'я, з огляду на війну в рідній для Регіни Україні, яку вона старанно ігнорує, лише наповнила скарбничку скандалів, у які влазила співачка зі своєю вагітністю.

Спочатку Тодоренко зізналася, що попередня вагітність закінчилася для неї викиднем, потім втекла з росії на Балі, потім зізналася, що хоче народжувати у ванні, а після пологів дівчина навіть виклала відео своїх перейм, які вона переживала, поїдаючи піцу.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео
Регіна Тодоренко, скріншот з відео

Але, як виявилося, це ще не найдикіше в її пологах. Регіна Тодоренко поділилася своїми думками про те, як вона хотіла б провести саме народження сина.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Я мріяла, щоб малюка ми зустріли всією родиною. До цієї події готувала Мишка. Я не знала напевно, за яким сценарієм будуть розвиватися мої пологи, але в голові тримала візуалізацію того, що хочу: водні пологи, поряд зі мною чоловік і син очікуванні нової людини" , - ділиться дружина Влада Топалова.

Тобто, буквально, вона хотіла, щоб її маленький син, якому всього 3 роки, був при пологах. До речі, не кожен дорослий чоловік таке витримує і падає непритомний, а тут маленька дитина.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

І що ви думаєте? Звичайно ж Мишко бачив пологи мами, чим сама Регіна і похвалилася. Вона після початку перейм попередила сина, що гратиме в різних тварин: іноді гарчатиме як тигр, а часом мукатиме як корова, а ще надуватиметься і здуватиметься, як величезна куля.

Сторіз Регіни Тодоренко
Сторіз Регіни Тодоренко

"На переймах я дуже глибоко дихала, використовуючи практику, яку вивчила на курсі гіпнороди. У ці моменти Мишко заливався сміхом, йому подобалася мамина гра в повітряну кульку" , - видала Тодоренко.

Скріншот поста Регіни Тодоренко
Скріншот поста Регіни Тодоренко

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко назвала сина Влада Топалова на честь війни в Україні та показала, як народжувала.

Раніше ми повідомляли, що у Регіни Тодоренка виникли проблеми з вагітністю, народити тепер буде непросто.