Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

У соціальній мережі Instagram він періодично ділиться болем щодо рідного Маріуполя. Про загиблу маму намагається не згадувати, бо можна знову впасти у занепадницький настрій. А зараз у Stories він навіть заговорив про розважальний контент, який може згодом таки опублікувати.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Хоча сам Андрій Бєдняков до останнього цього не робив би, але шанувальники тільки й роблять, що пишуть йому про необхідність його свіжих випусків.

"Як я казав, у мене є 6-7 епізодів знятих до 24 лютого... "Смачні" випуски про їжу. Усі ці місяці не міг дивитися у бік творчості. Всі сили на інше. Але ви писали багато щодо розважального контенту. Так от хотів запитати: спробувати змонтувати і викласти? Дивитиметеся? Чи потрібно вам зараз таке?", - пише Андрій Бєдняков.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories
Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories

В одній із останніх публікацій він порадував українців переможними настроями, опинившись у черзі за херсонськими кавунами.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" щось знає ? Вже стоїть у черзі за херсонськими кавунами

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Бєдняков показав хлопчика з Вінниці, якого вбила російська ракета, як і маленьку Лізу : "Високоточні б**ть"

Знай.ua писав, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" молить про допомогу, українці не повинні забути : "Не в образу іншим містам"