Відома українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко пригадала, як зустрілася з Русланою Писанкою в Болгарії, їх розмова тривала до ранку

Руслана Писанка, фото з Фейсбуку
Руслана Писанка, фото з Фейсбуку

Своїми спогадами вона поділилася на сторінці соціальної мережі instagram.

Як стало відомо 19 липня, Руслана Писанка пішла з життя на 57 році життя. Після того, як перед війною Руслана впала на сцені та потрапила до лікарні, вона не розповідала про свій стан здоров'я. Лише після її смерті стало відомо, що на початку війни, вона лікувалася у Німеччині.

Вікторія розповідає, що одного разу вона зустрілася з Русланою в Болгарії, тоді вони за бесідою просиділи до світанку. Говорили вона про творчість, танці та чоловіків.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вікторія також подякувала Руслані за підтримку на шоу "Танці з зірками."

"Дякую за твою потужну підтримку в "Танцях з зірками" Неймовірна жінка, така талановита, прекрасний партнер, сонячне відчуття життя, позитив... Таких людей не хочеться відпускати. 🙏Знаю, ти зараз закриваєш небо💙💛 ", - написала Вікторія під фото з Русланою, зробленими у Болгарії.

У коментарях шанувальники висловили співчуття та написали:

"Мягких облачков 💭💭💭Руслана😢😢😢Небо плачет💦💦💦Такое счастье,что мы виделись хоть иногда ...Простая ,украинская Женщина👏👏👏💔💔💔"

"Ушёл талантливый человек😢 мы её запомним молодой и красивой❤"

Нагадаємо, Козловський, Бурмака, Гордєєв, Рудницька ридають через смерть Руслани Писанки: "Стала своєю у кожному українському домі".

До слова, подружка Мішиної Наталка Денисенко ридає по колезі Руслані Писанці з "Кріпосної": "Господи, це правда".

Раніше ми писали, що померла Руслана Писанка: акторці і телеведучій було лише 56.