Популярна українська співачка Оля Полякова активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах instagram та youtube. На її акаунти підписані мільйони шанувальників, яким вона розповідає подробиці особистого та творчого життя

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Нещодавно співачка поспілкувалася з журналісткою Ольгою Бутко та розкрила деякі подробиці життя українських артистів.

Зокрема, в розмові вони торкнулися теми україномовного контенту. Зокрема згадали про "кокошник" Олі. Як пояснила співачка, хіт "Шлепки" та "кокошник" були зроблені для російського ринку, через те, що до 2014 року в Україні було досить важко розкрутитися українським співакам. Проте російські зіркою, такі, як Лепс, Успенська, Кіркоров на той час неодноразово збирали повні зали.

Тому, щоб заробити на подальше просування, українські зірки буди змушені їхати до Росії, де їх добре зустрічали. Проте, у 2014 ситуація змінила й російських співаків перестали пускати в Україну. Оля зауважила, що саме тоді українській ринок шоубізнесу почав працювати на українських артистів. З того часу Полякова зняла "кокошник" та наділа корону.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як зізналася співачка, вона поки ще виконує російськомовні хіти, проте поступово замінює українськими. Зараз у неї вже 6 україномовних пісень, вона повністю згодна з тим, що україномовні пісні мають розвиватися у будь-яких напрямках: рок, реп, кальянний реп, якщо це слухають.

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"