Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Дівчина має активну громадянську позицію і не соромиться негативно висловлюватися про зрадників батьківщини. Однією з таких є уродженка Одеси, співачка та телеведуча Регіна Тодоренко.

Дурнєв та Астаф'єва, скріншот з відео
Дурнєв та Астаф'єва, скріншот з відео

Вона живе у Росії, з "колишнім" Сергія Лазарєва Владом Топаловим. І зовсім недавно Регіна народила дитину... на очах свого 3-річного сина, назвавши його згодом - Мир. Тому Даша Астаф'єва і виставила Stories із таким вмістом.

"Поки ще не пізно, раджу рыгыне тодоренко новонародженого сина перейменувати з "Мир" на "путин". Так краще. З якого біса ти чмоня можеш навіть вимовляти це слово?"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories

Тепер невідомо, чи збережеться здорова психіка у її 3-річного сина Михайла, якому довелося стежити за не такою приємною картиною з пологами матері. Адже Регіна навіть мріяла про це... Тодоренко приготувала сина до "зоопарку", заявивши, що вона при пологах буде і тигром, і коровою, а потім і величезною, повітряною кулею.

Нагадаємо, Дурнєв з Астаф'євою, Євтух і Ривчаченко з ЗСУ відшукав окупантів, які "полюють" за українками в Tinder: "Щось новеньке"

Як повідомляв "Знай.uа", Юра Горбунов зміг доставити Дашу Астаф'єву на вершину блаженства: "Хотіли відчути"

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва зізналася за що їй так соромно і розповіла про що пошкодувала вже давно. Свою розповідь Даша почала з того, як вона зараз почувається і зі своїх переживань і страхів.