Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" та "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями та розповідає про своє життя відданим шанувальникам у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Ось і до Григорія Решетника дійшла черга порушити питання російськомовного контенту, а саме - його великої кількості в українському просторі. Телеведучого дивує, що після пережитих трагічних подій серед його земляків все ще є ті, хто дивляться чи читають щось ворожою мовою.

Скріншот із Instagram, Григорій Решетник
Скріншот із Instagram, Григорій Решетник

Телеведучий заявив, що таким українцям допоможе перекладач чи поглиблене вивчення мови. І в цілому, час уже відмовитися від того, що пов'язано з росією.

"Ну невже не настав час виключно українського контенту - нашого, красивого, мелодійного, якісного та професійного", - написав Решетник.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники повністю підтримали його у цьому питанні та заявили, що зараз популяризація української мови важлива, як ніколи.

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

А ось "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася приємною статистикою – користувачі YouTube з України активно відмовляються від російськомовного контенту.

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник готовий віддати "Холостяка" Алекса Топольського українкам "на поживу": навіть війна не стала на заваді

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник, Катерина Нікітіна та інші зірки просять про помсту для росії після обстрілу Вінниці: "Кара Божа та ЗСУ чекає на них"

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник дізнався, як колишній "Холостяк" Дмитро Черкасов рятувався з-під обстрілу: "90% мене вже не буде"