Український кінорежисер, продюсер та ексведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв, який працював із багатьма знаменитостями та зняв десятки стильних кліпів, є досить активним користувачем соцмережі Instagram. На акаунті чоловіка можна зустріти чимало цікавих публікацій з особистого та творчого життя, за яким стежить близько 665 тисяч людей.

Алан Бадоєв вперше за п'ять місяців сів у літак та поділився відчуттями, які встиг забути. Артист зізнався, що до війни його життя було наповнене постійними подорожами та перельотами.

Алан Бадоєв, фото з Instagram
Алан Бадоєв, фото з Instagram

Але в останні місяці небо асоціюється у нього з ракетами, а перед сном він молиться і говорить із померлою мамою, яка стала його янголом-охоронцем.

"Перед зльотом літака, я закрив очі і просто спокійно заснув, здавалося на мить …Коли прокинувся ще довго тримав очі заплющеними. Я сподівався, що вся ця війна - це сон… Що за мить я побачу всіх своїх друзів і ми вийдемо з літака десь в екзотичній країні, щоб відзняти нову яскраву історію", - поділився Бадоєв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Він вірить, що цей сон ще стане реальністю після перемоги, а зараз він налаштований працювати, щоб прискорити цей момент, на який так чекають усі українці. Режисер запланував кілька благодійних заходів у різних країнах.

"Скоро про все розповім. Треба працювати заради нашої перемоги, для наших хлопців! До зустрічі у моєму Києві!" - написав Алан.

Раніше ми писали про те, що Алан Бадоєв помріяв про справжнє кохання і мирне небо: "Дуже хочеться обійняти"

Як повідомляв Знай.ua, Жанна Бадоєва з "Орел і Решка" назвала фішки різних країн, але росію та її війни забула

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська, Андрій Бедняков, Алан Бадоєв: українські зірки, які втратили найближчих людей під час війни