Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров став учасником великого фестивалю української культури "Союзівка", що відбувся у США. Артист зазначив, що цей захід об'єднав усіх українців, які перебувають в Америці.

Скріншот із Instagram, Павло Зібров
Скріншот із Instagram, Павло Зібров

На цьому фестивалі щорічно збираються гроші для допомоги Україні, а через війну ця ініціатива стала ще більш актуальною. На цей раз метою збору була закупівля апаратів зовнішньої фіксації кісток та вакуумні машини для загоєння ран для поранених військових та цивільних.

"В перший день на Гала вечері вдалося зібрати понад 30.000$, мій лот- селфі та диск з автографом забрали з молотка за 2000$ прекрасні дами, одна з них моя палка прихильниця", - повідомив Зібров.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На концерт українських зірок прийшло понад 6 тисяч людей, і 50% із вартості кожного квитка пожертвували для госпіталів. Для глядачів виступив сам Павло Зібров, Іво Бобул, Оксана Білозір, Альоша та Петро Мага.

"Я на власні очі переконався, що Америка дійсно підтримує Україну, як словом, так і ділом. Дякую нашим слухачам та глядачам, нашим українцям в Америці, які душою переживають наші спільні біди, віддаються на повну", - підсумував артист.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська згадала, як цілувалася з Павлом Зібровим: "Кайфанула"

Як повідомляв Знай.ua, вічно молодий Павло Зібров засвітився в компанії відразу восьми красунь: "Обіймаю та люблю"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров захопився бойфрендом Аліни Гросу Романом Полянським: "Наш хлоп"